Όντας εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης του δέρματος, τα προϊόντα της KEVIN.MURPHY είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, ενδυνάμωση και διάρκεια χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά. Με το συνδυασμό της επιστημονικής γνώσης και τα πιο εκλεκτά, φυσικά συστατικά, τα προϊόντα KEVIN.MURPHY προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπαράγετε high-fashion looks στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι, διατηρώντας παράλληλα το σεβασμό στο περιβάλλον.

Στην KEVIN.MURPHY, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μειώσουμε τον περιβαλλοντολογικό μας αντίκτυπο.

kevin murphy logo

Από τη διαμόρφωση των νέων τάσεων στο κούρεμα και το styling μέχρι τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που σέβονται τόσο τα μαλλιά όσο και το περιβάλλον, ο Kevin Murphy έχει αναγνωριστεί ως οραματιστής στο σχεδιασμό μοντέρνων επαγγελματικών προϊόντων και εργαλείων κομμωτικής !

Γνωρίστε τις σειρές μας….

kevin girl2

Ένα ασυναγώνιστο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών από φυσικές πηγές όπως η ορχιδέα, το άνθος λωτού και το desert lime, συμβάλλει στην καταπολέμηση του σπασίματος της τρίχας και βοηθά στην αναδόμηση και την επαναφορά της υγιούς όψης και υφής των χημικά επεξεργασμένων μαλλιών

Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse 250ml

36,00
kevin plumping wash

Kevin Murphy Plumping Wash 250ml

36,00

Kevin Murphy Session Spray Flex 337ml

31,00