Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε με μετρητά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (σπίτι, γραφείο κ.α.) ή στο κατάστημα της μεταφορικής εταιρίας.

 

Πληρωμή με πιστωτική – χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας,τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό ( CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

 

Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στον ακόλουθο Λογαριασμό:

 

Τράπεζα: Alpha Bank

IBAN: GR3101406470647002330003447

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΣΦΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@sonothing.gr , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

Παραλαβή και πληρωμή με μετρητά ή με κάρτα, στο φυσικό μας κατάστημα

Αφού επιλέξετε, ως Μέθοδο Αποστολής, κατά την παραγγελία σας, την «Παραλαβή από κατάστημα», μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επόμενη ημέρα – εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα. Η παραλαβή πραγματοποιείται στη διεύθυνση:

Θάνου Μικρούτσικου 3 Ηράκλειο, Κρήτη – Τηλ: +30 2810324235

Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος, κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο φυσικό κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο), κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.