Η Waterclouds είναι μία σειρά προϊόντων από την Σουηδία με προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά, τα οποία έχουν αναπτύξει ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κομμωτηριακών προϊόντων.

Τα προϊόντα παράγονται στην Σουηδία, ενώ η ομάδα της Waterclouds για τα προϊόντα που παράγει, επιλέγει εκλεκτά συστατικά για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

waterclouds
Waterclouds logo new
waterclouds blackbrush logo

Black Brush

Η βούρτσα μαλλιών αποτελεί σημαντική βάση για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Η σειρά Black Brush της Waterclouds διαθέτει ένα φάσμα από βούρτσες ξεμπερδέματος, στρογγυλές βούρτσες μέχρι και βούρτσες με φυσική τρίχα.

waterclouds beardjunk logo2

Beard Junk

Με βάση την πολυετή εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς της Waterclouds, η σειρά Beard Junk αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων περιποίησης γενειάδας, με εκλεκτά συστατικά για κάθε προϊόν ξεχωριστά και κάθε σκοπό.

waterclouds thedude logo

The Dude

Η σειρά Waterclouds The Dude είναι εμπνευσμένη από το διαχρονικό στυλ των κουρείων της δεκαετίας του ’50, με μία σύγχρονη παραλλαγή. Η Waterclouds σχεδίασε, με μοντέρνο τρόπο, παραδοσιακά προϊόντα για άνδρες.

Are you ready?

beard junk2
the dude
waterclouds the dude fever five pomade

Fever Five Pomade 100ml

16,90
waterclouds the dude hard matt hairwax

Hard Matt Wax 100ml

16,90
waterclouds the dude 24 7 shampoo

24:7 Shampoo 250ml

16,90